Geachte klant,

De Algemene Kunst- en Antiekveiling zal plaatsvinden als ‘LIVE ONLINE’ zaalveiling via Live Stream, met ook weer bieders in de zaal. De catalogus staat online, de data en aanvangstijden van de zittingen staan bij de lotnummers vermeld.

Bieden
Bieden is op verschillende manieren mogelijk:
live online tijdens de betreffende zittingen. Middels de button ‘Live Bieden’ komt u op de pagina waar de live stream en biedscherm staat. De stream werkt vanaf een half uur voor aanvang van elke zitting.
in de zaal met een biednummer in de zaal (vrij toegankelijk)
– per telefoon (bij lotnummers met een richtprijs vanaf circa € 400,-).  Stuur hiervoor een e-mail met uw verzoek naar info@dezwaan.nl. Let erop dat u een bevestiging per e-mail ontvangt dat wij uw verzoek hebben verwerkt.
commissiebod. Dit kan middels de online catalogus, binnen het lot via de button ‘bied’. U plaatst daar een maximaal bod, de veilingmeester biedt tijdens de veiling namens u, indien nodig door tegenbiedingen tot uw maximale bod. Wij geven er de voorkeur aan dat u via de online catalogus uw commissiebiedingen zelf plaatst, maar u kunt deze ook telefonisch of per e-mail aan ons doorgeven. U kunt tot 1 uur voor desbetreffende zitting in de zaal begint nog een bod online plaatsen. Let op: het is geen ‘timed-online’ veiling, bij plaatsing van een commissiebod krijgt u geen bericht als u overboden wordt.

Om, op welke manier ook, mee te kunnen bieden dient u geregistreerd en geaccordeerd te zijn. Bent u een nieuwe klant, meld u dan aan via de button ‘registreren’. Indien u wel geregistreerd maar nog niet geaccordeerd bent voor bieden, dan krijgt u als u inlogt direct een melding te zien. Wij kunnen u accorderen zodra wij een kopie van uw ID hebben ontvangen. Zorg er daarom voor dat wij uw ID uiterlijk 24 uur voordat u wil gaan meebieden ontvangen, zodat wij u tijdig kunnen accorderen.

 Indien u succesvol was ontvangt u uw aankoopnota per e-mail.

Ophalen, verzenden of bezorgen

Ophalen
Voor ophalen blijven we ook deze veiling gebruik maken van de afsprakentool. Hierdoor kunnen we er voor zorgen dat uw aangekochte lotnummers  zoveel mogelijk al voor u klaar zijn gezet. Dus voor ophalen van de gekochte goederen verzoeken wij u vriendelijk op die wijze een tijd te reserveren. Deze afsprakentool met te reserveren ophaaldata vind u onder deze link: Online afhaaldag reservering – Veilinggebouw de Zwaan
Tijdens de zittingen kunt u per pin (bij voorkeur) of eventueel contant op kantoor uw aankopen betalen en zullen wij ons best doen, indien gewenst, uw aankopen tijdens of direct na de zittingen aan u af te leveren (onder voorbehoud en met uitzondering van grote objecten, meubelen en tapijten).

Verzenden
Uw aankopen (kleingoed, schilderijen) kunnen per pakket aan u worden toegezonden op elk gewenst adres in binnen- en buitenland. Wij werken hiervoor samen met easy2send. Middels de link: Veilinggebouw de Zwaan – Easy2send – Direct Gratis Offerte kunt u bij hen een offerte voor het verzenden opvragen. Indien u hen akkoord geeft en zodra u ons de aankoopnota heeft voldaan, zal easy2send het verdere verpakken en versturen overnemen. U ontvangt van easy2send apart een nota voor de verzendkosten, die u aan hen dient te voldoen.
Gezien de grote hoeveelheid pakketten is in-house verzending alleen bij uitzondering mogelijk.

Bezorgen
U kunt uw aankopen ook door een transporteur laten bezorgen. Wij hebben twee transporteurs die veel voor ons. U kunt contact met hen opnemen om een afspraak te maken wanneer ze de goederen bij u komen bezorgen en tevens bij hen een inschatting van de kosten opvragen. Zodra de aankopen bij ons betaald zijn kunnen wij de lotnummers aan de transporteur meegeven. Betaling van transportkosten loopt niet via ons, maar doet u aan de transporteur.

Joost Habing Kees Transport
tt Neveritaweg 15R
1033 WB Amsterdam
Tel: 06 – 29 51 29 65
E-mail: info@burokeesamsterdam.nl

Kosten:
Bestelbus met meesjouwende chauffeur € 50,- per uur
Extra man € 20,00 per uur
Kilometervergoeding buiten Amsterdam € 0,35 per km
Alle prijzen zijn inclusief BTW
Goederen worden tot in huis gebracht inclusief takelen
Maximale maten: L. 270cm, B. 160cm, H. 160cm (schilderijen H. 205cm.)

M. Riksen Verhuizingen
Witbolstraat 42
1032 LD Amsterdam
Tel : 020 – 63 11 540
Mob : 06 – 53 48 97 97
E-mail: m.riksen@live.nl

Kosten:
€ 90,- per uur voor twee man en een wagen (ex BTW). Goederen worden tot in huis gebracht.

Uiteraard kunt u ons ook opdracht geven stukken mee te geven aan een transporteur van uw keuze.