Corona virus update

Corona virus update

Geachte klant,

Naar aanleiding van de meest recente berichten en te nemen voorzorgsmaatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus, hebben wij  helaas moeten besluiten onze aankomende Kunst- en Antiekveiling van maart/april uit te stellen tot een nog nader te bepalen datum. Er zullen derhalve ook geen kijkdagen plaatsvinden a.s. donderdag 19 t/m zondag 22 maart.

Wij zullen u uiteraard middels onze website op de hoogte houden van de komende ontwikkelingen alsmede van de nieuwe datum en het nieuwe veilingschema, zodra het voor ons mogelijk is dit op te stellen. Wij zullen hier in elk geval pas na 6 april een besluit over kunnen nemen.

Wij zullen de catalogus online houden. Het blijft mogelijk om biedingen achter te laten. Biedingen die reeds gedaan zijn blijven geldig. (Het is niet mogelijk zelf uw reeds gedane biedingen te verwijderen. U kunt ons per e-mail uiteraard verzoeken een reeds gedaan bod te verwijderen.)

Tevens hebben wij ivm de ontwikkeling omtrent het Coronavirus besloten dat ons kantoor gesloten zal zijn van maandag 23 maart t/m maandag 6 april.

Wij houden u op deze plek op de hoogte van verdere ontwikkelingen. En via onze nieuwsbrief per e-mail indien uw e-mailadres bij ons in het systeem zit. (U kunt zich opgeven voor o.a. ontvangen van de nieuwsbrief middels de button ‘registreren’).

Registreren betekent niet dat u ook direct online kan bieden. Indien u ook online wil kunnen bieden, verzoeken wij u éénmalig  ons een kopie van een geldige legitimatie te doen toekomen. U ontvangt dit verzoek direct na registratie in een separate e-mail (let er op dat deze in de spam kan zijn gekomen).  Zodra wij uw ID gegevens hebben verwerkt kunt u ook online biedingen doen. U ontvangt ook een bevestiging per e-mail dat u bent geaccordeerd voor bieden.

Voor vragen kunt u contact opnemen met info@dezwaan.nl.

Wij wensen langs deze weg iedereen sterkte en veel gezondheid de komende tijd

Babette van den Brink

Directeur

 

Veilinggebouw de Zwaan

Keizersgracht 474

1017EG Amsterdam

+ 31 20 6220447

info@dezwaan.nl