Kijkdagen

Kijkdagen

Aangepaste ‘kijkdagen’ wegens COVID-19

Wij bieden de mogelijkheid  aan potentiële kopers stukken te komen bekijken, uiteraard wel in een veel meer beperkte vorm dan onze reguliere kijkdag. Er is gelegenheid gedurende 10 dagen voorafgaand aan de 1e veiling dag om op afspraak stukken te komen bekijken. Dit kan van maandag 25 t/m zaterdag 30 mei en dinsdag 2 t/m vrijdag 5 juni.  Er is hiervoor een afsprakentool online. Wij hanteren tijdsblokken van 1 uur, van 10.00-16.00 uur, er zijn 5 reserveringen per uur mogelijk. Indien u een tijdsblok reserveert kom dan bij voorkeur alleen,  wij laten maximaal 2  personen per reservering toe. Er zijn hierdoor maximaal 10 klanten per uur in het pand aanwezig . Wij verzoeken klanten om stipt op de gereserveerde aanvangstijd op het hele uur te arriveren en uiterlijk op de eindtijd (hele uur later) het pand te verlaten.

Hiermee kunnen we ervoor zorgen dat altijd de afstand van 1,5 meter tussen personen overal in het pand mogelijk is.

Verder vragen wij uitdrukkelijk ook úw medewerking tot houden van 1,5 meter afstand ten opzichte van anderen en verzoeken wij u dringend ons niet te bezoeken indien u verkouden bent, koorts heeft of hoest. Toiletbezoek zo veel mogelijk te beperken maar wel bij binnenkomst uw handen te wassen. Neem zo min mogelijk tassen en jassen mee, deze dienen (onbeheerd) op de begane grond te worden achtergelaten.

Bekijken 1-3 lotnummers
Indien u slechts 1 of maximaal 3 lotnummers wil  bekijken verzoeken wij u geen gebruikt te maken van de afsprakentool. Bekijken van een enkel lot is vanaf 28 april  t/m 15 mei  (ma-vr tussen 11.00-16.00 uur) op afspraak mogelijk. Hiervoor dient u telefonisch een afspraak te maken en dan ook de betreffende lotnummers door te geven.