Veilinggebouw de Zwaan & David Hessels

De in Duitsland woonachtige en werkzame David Hessels is ISO gecertificeerd taxateur en gemmoloog met een specialisatie op het gebied van juwelen en edelstenen. Daarnaast beschikt hij over een vol uitgerust wetenschappelijk edelsteenlaboratorium. 
Met al meer dan 20 jaar ervaring in de veilingwereld, verzorgt David vele veilingen op het gebied van juwelen, nalatenschappen en bijzondere verzamelingen in Duitsland en Nederland. Dit allemaal in opdracht van particulieren en advocaten en notarissen.
De objecten die wij in onze luxury zomerveiling aanbieden zijn stuk voor stuk afkomstig uit particuliere collecties en getuigen stuk voor stuk van een bijzonder goede kwaliteit. Veilinggebouw de Zwaan presenteert met trots de eerste ‘David Hessels luxury veiling’ met een groot aanbod aan juwelen, luxe accessoires en couture.

Uitgelichte resultaten

Waarom Veilinggebouw de Zwaan?

Veilinggebouw de Zwaan is het oudste Veilinghuis van Amsterdam, op het gebied van kunst, antiek en design. Door te kiezen voor Veilinggebouw de Zwaan kiest u niet alleen voor een zeer betrouwbaar adres met jarenlange ervaring, maar ook voor een professionele benadering van een nationale en internationale kopersmarkt.

De Zwaan organiseert drie keer per jaar een uitgebreide Algemene Kunst- en Antiekveiling in haar monumentale grachtenpand aan Keizersgracht. Tijdens de kijkdagen worden alle te veilen goederen, waaronder schilderijen (van Oude Meesters tot Modern), Aziatica, juwelen, zilver, klassieke en design meubelen, klokken, porselein en andere kunstwerken getoond om later te worden geveild. Daarnaast is Veilinggebouw de Zwaan de enige in Nederland met een specialisme in Tribale kunst

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven over veilingen

Schrijf je in