Opsturen en bezorgen

Opsturen per pakket
Kleingoed en schilderijen kunnen per pakket aan u worden toegezonden op elk gewenst adres in binnen- en buitenland. Wij werken hiervoor samen met easy2send. Middels deze link www.easy2send.nl/veilinggebouw-de-zwaan kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen vooraf, of nadat u een aankoop bij ons heeft gedaan, door de aankoopnota aan hen te doen toekomen middels de link. Zodra u ons de aankoopnota heeft voldaan zal easy2send het verdere verpakken en versturen overnemen. U dient dus aan hen de kosten voor verzenden te voldoen.

Bezorgen
U kunt aankopen zoals meubelen en andere grote goederen door een transporteur laten bezorgen. Wij hebben twee transporteurs die veel voor ons werken. U kunt contact met hen opnemen om een afspraak te maken wanneer ze de goederen bij u komen bezorgen en tevens bij hen een inschatting van de kosten opvragen. Zodra de aankopen bij ons betaald zijn kunnen wij de lotnummers aan de transporteur meegeven. Betaling van transportkosten loopt niet via ons, maar doet u aan de transporteur. Wij zullen kleingoed kosteloos inpakken en klaarzetten, zodat de transporteur enkel hoeft in te laden. Uiteraard kunt u ons ook opdracht geven stukken mee te geven aan een transporteur van uw keuze.

Beide vervoerders rekenen volgens onderstaand uurtarief. Zodra duidelijk is wie het transport voor u gaat uitvoeren dan horen wij het graag. De door u opgegeven vervoerder kan, zodra de betaling van de aankopen bij ons binnen is, de objecten bij ons ophalen.

M. Riksen Verhuizingen

Witbolstraat 42, 1032 LD Amsterdam
Tel.: 020 – 63 11 540 Mob. : 06 – 53 48 97 97
E-mail: m.riksen@live.nl

Kosten: € 90,- per uur voor twee man en een wagen (ex BTW) Goederen worden tot in huis gebracht

Joost Habing Kees Transport

tt Neveritaweg 15R, 1033 WB Amsterdam
Tel.: 06 – 29 51 29 65
E-mail: info@burokeesamsterdam.nl

Kosten: Bestelbus met meesjouwende chauffeur € 45,- per uur. Extra man € 20,00 per uur Kilometervergoeding buiten Amsterdam € 0,35 per km. Alle prijzen zijn inclusief BTW Goederen worden tot in huis gebracht inclusief takelen.
Maximale maten: L. 270cm, B. 160cm, H. 160cm (schilderijen H. 205cm.)