De Luxury Zomer Veiling zal plaatsvinden op 12 juli, als ‘LIVE ONLINE’ zaalveiling via Live Stream, met bieders in de zaal.

Bieden

Bieden is op verschillende manieren mogelijk:

Live online tijdens de betreffende zittingen. Middels de button ‘Live Bieden’ komt u op de pagina waar de live stream en biedscherm staat. De stream werkt vanaf een half uur voor aanvang van elke zitting. Klik hier voor een handleiding betreffende live bieden

In de zaal met een biednummer in de zaal (vrij toegankelijk)

Per telefoon (bij lotnummers met een richtprijs vanaf circa € 400,-).  Stuur hiervoor een e-mail met uw verzoek naar info@dezwaan.nl. Let erop dat u een bevestiging per e-mail ontvangt dat wij uw verzoek hebben verwerkt.

Commissiebod. Dit kan middels de online catalogus, binnen het lot via de button ‘bied’. U plaatst daar een maximaal bod, de veilingmeester biedt tijdens de veiling namens u, indien nodig door tegenbiedingen tot uw maximale bod. Wij geven er de voorkeur aan dat u via de online catalogus uw commissiebiedingen zelf plaatst, maar u kunt deze ook telefonisch of per e-mail aan ons doorgeven. U kunt tot 1 uur voor desbetreffende zitting in de zaal begint nog een bod online plaatsen. Let op: het is geen ‘timed-online’ veiling, bij plaatsing van een commissiebod krijgt u geen bericht als u overboden wordt.

Om, op welke manier ook, mee te kunnen bieden dient u geregistreerd en geaccordeerd te zijn. Bent u een nieuwe klant, meld u dan aan via de button ‘registreren rechtboven of via deze link’. Indien u wel geregistreerd maar nog niet geaccordeerd bent voor bieden, dan krijgt u als u inlogt direct een melding te zien. Wij kunnen u accorderen zodra wij een kopie van uw ID hebben ontvangen. Zorg er daarom voor dat wij uw ID uiterlijk 24 uur voordat u wil gaan meebieden ontvangen, zodat wij u tijdig kunnen accorderen.

 Indien u succesvol was ontvang u uw aankoopnota per e-mail.