Inbreng

Wilt u een kunstwerk, antiek object of collectie laten veilen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn gespecialiseerd in het taxeren en veilen van nalatenschappen, collecties en boedels en beschikken over een uitgebreid netwerk van taxateurs, specialisten en adviseurs. Voor de geschiktheid en een inschatting van de opbrengst van uw objecten kunt u ons foto’s toesturen via het taxatieformulier. Uiteraard bent u ook van harte welkom om bij ons langs te komen op de Keizersgracht. Er is parkeergelegenheid voor de deur. In overleg is het mogelijk een bezoek aan huis te plannen.

Veilingkosten

Wij berekenen maximaal 20% veilingcommissie inclusief BTW, verzekering en illustratiekosten. Ook brengen wij € 7,- per kavel aan administratiekosten in rekening. Het is mogelijk om een limiet af te spreken waaronder wij geen biedingen accepteren.

 

Procedure

Na inbreng van uw object(en), maken onze experts beschrijvingen voor de catalogus en worden uw objecten gefotografeerd. Kort voor de veiling ontvangt u per e-mail een kaveloverzicht en alle nodige informatie betreffende de veiling. Gedurende transport en opslag vallen uw objecten onder onze verzekering.  Na elke veilingdag vindt u in onze online catalogus de gerealiseerde hamerbedragen. Vijf weken na de veiling ontvangt u van ons de afrekening en maken wij het geld over op een door u opgegeven bankrekening.