Bieden

Kopen bij Veilinggebouw de Zwaan is eenvoudig. Heeft u één of meerdere kavels gezien waar u op wilt bieden, dan kunt u bij ons op verschillende manieren bieden: live online, in de zaal, schriftelijk en telefonisch. Klik hier voor meer informatie over het bieden. Mocht u nog vragen hebben aarzelt u dan niet contact met ons op te nemen via info@dezwaan.nl of 020-6220447.

Opgeld

Heeft u met succes op één van de kavels geboden? Dan brengen wij 29,5% opgeld (incl. BTW) over de hamerprijs in rekening. Wanneer uw gekochte werk in de afgelopen 70 jaar is gemaakt, kan er sprake zijn van kosten voor het ‘Volgrecht’. Lees hier meer over volgrecht.

 

Afwikkeling, betalen, ophalen en verzenden

U vindt de hamerprijzen na afloop van een zitting in onze online catalogus. Na een succesvolle bieding ontvangt u van ons een factuur per e-mail met daarop de afrekening (inclusief het verschuldigde opgeld). Na betaling kunt u uw aankoop komen ophalen op vastgestelde afhaaldagen. U kunt gebruik maken van onze laad- en losplaats. We hebben plek voor 4 personenauto’s of 1 vrachtwagen. Wilt u liever dat wij uw aankopen verzenden of wilt u gebruik maken van een transportservice, klik dan hier voor meer informatie.

U kunt bij ons betalen per pin of via een bankoverschrijving.
t.n.v. Veilinggebouw de Zwaan
onder vermelding van factuurnummer
Rekeningnummer: IBAN: NL35 INGB 0697 4124 15
BIC: INGBNL2A

Wij accepteren geen creditcards.

Wij zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 33052580