U kunt op de vastgestelde afhaaldagen bij ons op de Keizersgracht 474 de kavels afhalen na betaling door overmaking vooraf naar onze bankrekening NL35 INGB 0697 4124 15 ovv van uw notanummer. U kunt ook bij ons op kantoor contant of per pin betalen. Betaling met een creditcard is helaas niet mogelijk. Voor het afhalen van goederen kunt u een afspraak maken via de afsprakentool op de homepage

Voor het afhalen is beperkte parkeergelegenheid bij ons veilinghuis, een laad- en losplaats voor maximaal 4 personenauto’s of 1 vrachtwagen.

Heeft u na aankoop van uw meubelen en/of andere objecten transport nodig? Bij onderstaande transporteurs kunt u gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen. Zodra duidelijk is wie het transport voor u gaat uitvoeren dan horen wij het graag. De door u opgegeven vervoerder kan, zodra de betaling van de aankopen bij ons binnen is, de objecten bij ons ophalen.

Opsturen per pakket

Kleingoed en schilderijen kunnen per pakket aan u worden toegezonden op elk gewenst adres in binnen- en buitenland. Wij werken hiervoor samen met Easy2Send.
Easy2Send is gespecialiseerd in snel transport. Van eenvoudige koeriers opdrachten tot exclusieve stukken en maatwerk transporten. Voor een offerte op maat (vooraf of na afloop van uw aankoop) kunt u terecht op de website:
Veilinggebouw de Zwaan – Easy2send – Direct Gratis Offerte

Bezorgen

U kunt aankopen zoals meubelen en andere grote goederen door een transporteur laten bezorgen. Wij hebben twee transporteurs die veel voor ons werken. U kunt contact met hen opnemen om een afspraak te maken wanneer ze de goederen bij u komen bezorgen en tevens bij hen een inschatting van de kosten opvragen. Zodra de aankopen bij ons betaald zijn kunnen wij de lotnummers aan de transporteur meegeven. Betaling van transportkosten loopt niet via ons, maar doet u aan de transporteur. Wij zullen kleingoed kosteloos inpakken en klaarzetten, zodat de transporteur enkel hoeft in te laden. Uiteraard kunt u ons ook opdracht geven stukken mee te geven aan een transporteur van uw keuze.

Beide vervoerders rekenen volgens onderstaand uurtarief. Zodra duidelijk is wie het transport voor u gaat uitvoeren dan horen wij het graag. De door u opgegeven vervoerder kan, zodra de betaling van de aankopen bij ons binnen is, de objecten bij ons ophalen.

Joost Habing Kees Transport

NDSM plein 23
1033 WC Amsterdam
Tel: 06 – 29 51 29 65
E-mail: info@burokeesamsterdam.nl

Kosten:
Bestelbus met meesjouwende chauffeur € 55,- per uur
Extra man € 25,00 per uur
Kilometervergoeding buiten Amsterdam € 0,35 per km
Alle prijzen zijn inclusief BTW
Goederen worden tot in huis gebracht inclusief takelen
Maximale maten: L. 270cm, B. 160cm, H. 160cm (schilderijen H. 205cm.)

M. Riksen Verhuizingen

Witbolstraat 42
1032 LD Amsterdam
Tel : 020 – 63 11 540
Mob : 06 – 53 48 97 97
E-mail: m.riksen@live.nl

Kosten:
€ 90,- per uur voor twee man en een wagen (ex BTW). Goederen worden tot in huis gebracht.